Top Vakanties | Aparthotel Zafiro Mallorca (voorheen Viva) - All Inclusive

Zoeken
Aparthotel Zafiro Mallorca (voorheen Viva) - All inclusive

Aparthotel Zafiro Mallorca & Spa is een fantastisch hotel met vele faciliteiten voor geweldige vakantie. Wat dacht je van een prachtige tuin met fijne ligbedden, een spa waar je kunt genieten van een heerlijke massage en een goed buffetrestaurant?

De appartementen van Aparthotel Zafiro Mallorca & Spa zijn erg mooi ingericht. Verblijf je in een superieur appartement, dan heb je een privé-tuintje. Voor een frisse duik is er een mooi, groot zwembad, waar iedereen van een heerlijke vakantiedag kan genieten. Ben je op zoek naar wat rust, ga dan naar het zwembad voor volwassenen. Hier kun je lekker ontspannen een boekje lezen en heerlijk luieren in de zon.

Kinderen kunnen hun hart ophalen in dit ontzettende leuke aparthotel: voor hen is er een zwembad met een piratenboot, waar ze vanaf kunnen glijden via verschillende glijbanen. En na het zwemmen, hoeven ze zich zeker niet te vervelen, want bijna de hele dag staat er een enthousiast animatieteam voor hen klaar!

Lastminutes dichtbij Ca'n Picafort

Daily Dream Deal

© Al vanaf 2015 vindt u hier de beste aanbiedingen op Top Vakanties | Top Vakanties | Aparthotel Zafiro Mallorca (voorheen Viva) - All Inclusive | Met trots gemaakt door: Vakantie-script.nl